Αρχική Σελίδα

Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD Γύρος εργοστασίων

Κίνα Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD Πιστοποιήσεις
Στοιχείο όπως την περιγεγραμμένη, έξοχη γρήγορη διεθνή ναυτιλία και μεγάλη επικοινωνία

—— Leha

Έξοχη γρήγορη παράδοση, άριστη επικοινωνία! Θα αγόραζε από πάλι.

—— ovana

Έξοχη ΓΡΗΓΟΡΗ ναυτιλία, μεγάλο μεγάλο στοιχείο A++++ συσκευασίας A+++++

—— Noson

Θαυμάσια συναλλαγή. Μεγάλος: επικοινωνία, προϊόν, υπηρεσία & έξοχη συσκευασία

—— Άμβωνας

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εισαγωγή εργοστασίων

   

  Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

     

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

       Το εργοστάσιό μας που ιδρύεται το 1997, το εργοστάσιο είναι ιδιωτική κοινή επιχείρηση αποθεμάτων με τα προτερήματα 90 εκατομμύρια yuan. Το 2011, η επιχείρηση προγραμματίζει να επιτύχει το εισόδημα πωλήσεων 100 εκατομμύρια yuan και να πληρώσει πάνω από 8 εκατομμύρια yuan στους φόρους. Η επιχείρηση έχει 280 υπαλλήλους και 68 τεχνικούς. Το εργοστάσιό μας με την Κίνα διάφοροι λιανοπωλητές και πράκτορες καθιέρωσε τις μακροπρόθεσμες, σταθερές σχέσεις της συνεργασίας, ποικιλία πλήρης, η τιμή είναι λογική, η επιχειρηματική δύναμη είναι άφθονη, η βαριά πίστωση, κρατά τη σύμβαση, ποιότητα των προϊόντων εγγύησης, με πολύ διοικητικό χαρακτηριστικό ποικιλιών και το πενιχρό κέρδος αλλά η υψηλή αρχή κύκλου εργασιών, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών, το εργοστάσιο έχει ακολουθήσει πάντα «βγάζει προς το ζειν, σε την Υψηλού προφίλ εργασία, συγκρατημένη ζωή Ο πελάτης πρώτα, αποστολή θα φθάσει!» Επιχειρηματικός σκοπός, για να ακολουθήσει τις ανάγκες πελατών, τη συνεχείς καινοτομία προϊόντων και τη βελτίωση υπηρεσιών.

   

  Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

        Από την καθιέρωση του εργοστασίου, το εργοστάσιο έχει εμμείνει πάντα στις επιχειρησιακές αρχές ταλέντο-βασισμένος και τιμιότητα, που μαζεύονται elites στη βιομηχανία, συνδύασε την προηγμένη ξένη τεχνολογία πληροφοριών, τις διοικητικές μεθόδους και την εμπειρία με τη συγκεκριμένη πραγματικότητα των εσωτερικών εργοστασίων, και παρείχε τις περιεκτικές λύσεις για το εργοστάσιο. Για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν το διοικητικές επίπεδο και τη ικανότητα παραγωγής, έτσι ώστε τα εργοστάσια μπορούν πάντα να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητα στον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, και να επιτύχουν τη γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη των εργοστασίων. Το εργοστάσιό μας ενσωματώνει τους υψηλής ποιότητας πόρους σχεδίου, παραγωγής και διοικητικών μεριμνών και ειδικεύεται στην παραγωγή των μερών μηχανών. Το εργοστάσιο έχει μια ισχυρή ομάδα σχεδίου, μια ομάδα παραγωγής και έναν σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής.

   

  Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3    Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4    Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

    
        Και το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι το εργοστάσιό μας δίνει προσοχή στην καινοτομία, εμμένει πάντα στις αρχές της καινοτόμου προστασίας ασφάλειας δικτύων (ενεργός υπεράσπιση), ακεραιότητα, και πελάτης πρώτα, παρέχει τις υπηρεσίες ασφάλειας που είναι πιό στενές στις ανάγκες των χρηστών, και τις έρευνες και αναπτύσσει τα προϊόντα ασφαλείας πληροφοριών με τα διεθνή άριστα επίπεδα. Το εργοστάσιο αναπτύσσεται σε έναν στερεό και σταθερό ρυθμό στην κατεύθυνση της κλίμακας και την εκβιομηχάνιση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Swallow Hu

Τηλ.:: 18028038278

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)