Αρχική Σελίδα

Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD Ποιοτικός έλεγχος

Στοιχείο όπως την περιγεγραμμένη, έξοχη γρήγορη διεθνή ναυτιλία και μεγάλη επικοινωνία

—— Leha

Έξοχη γρήγορη παράδοση, άριστη επικοινωνία! Θα αγόραζε από πάλι.

—— ovana

Έξοχη ΓΡΗΓΟΡΗ ναυτιλία, μεγάλο μεγάλο στοιχείο A++++ συσκευασίας A+++++

—— Noson

Θαυμάσια συναλλαγή. Μεγάλος: επικοινωνία, προϊόν, υπηρεσία & έξοχη συσκευασία

—— Άμβωνας

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Σημείο μάρτυρα

 

(1) η μονάδα κατασκευής, σε έναν ορισμένο χρόνο πρίν φθάνει σε ένα σημείο μάρτυρα, θα ειδοποιήσει το μηχανικό επίβλεψης εγγράφως, δείχνοντας το χρόνο όταν το σημείο μάρτυρα θα είναι έτοιμο για την κατασκευή, και το προσωπικό επίβλεψης θα βεβαιώσει και θα εποπτεύσει την περιοχή εκείνη τη στιγμή.

 

(2) μετά από να λάβει την ειδοποίηση, ο μηχανικός επίβλεψης θα δείξει την ημερομηνία της λήψης της ειδοποίησης και θα υπογράψει στο «ακολουθώντας αρχείο κατασκευής».

 

(3) οι επόπτες θα βεβαιώσουν τη σκηνή στο συμφωνηθε'ντα χρόνο. Το προσωπικό επίβλεψης θα εποπτεύσει και θα επιθεωρήσει τη διαδικασία εφαρμογής των σημείων μάρτυρα και θα υπογράψει μετά από να κάνει τα λεπτομερή αρχεία στη μορφή μάρτυρα.

 

(4) εάν ο επόπτης αποτυγχάνει να είναι παρών στον καθορισμένο χρόνο, η μονάδα κατασκευής μπορεί να θεωρήσει ότι έχει εγκριθεί από το μηχανικό επίβλεψης και έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει την κατασκευή.

 

(5) εάν ο επόπτης ήταν στην περιοχή για την επιθεώρηση πριν από αυτήν την περίοδο και έχει γράψει τις σχετικές απόψεις σχετικά με το «ακολουθώντας αρχείο κατασκευής», η μονάδα κατασκευής θα δείξει ότι η βελτίωση μετρά τις ληφθείσες ή συγκεκριμένες απόψεις.

 

 

Έλεγχος διεργασίας


1. Η θέση του ποιοτικού ελέγχου στη διαδικασία παραγωγής στον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων. Από το 1990 το s, μεγάλες αλλαγές έχει πραγματοποιηθεί στη θεωρία ποιοτικού ελέγχου. Η σύγχρονη τεχνολογία ποιοτικής εφαρμοσμένης μηχανικής διαιρεί τον ποιοτικό έλεγχο σε διάφορα στάδια. Ο ποιοτικός έλεγχος στο στάδιο της ανάπτυξης προϊόντος και του σχεδίου καλείται ποιοτικό σχέδιο. Στην κατασκευή, η διαδικασία της παραγωγής πρέπει να ελεγχθεί. Αυτό το στάδιο καλείται στάδιο ποιοτικού ελέγχου.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος από την επιθεώρηση δειγματοληψίας είναι ο παραδοσιακός ποιοτικός έλεγχος, ο οποίος καλείται μετα - ποιοτικός έλεγχος γεγονότος. Στα ανωτέρω διάφορα στάδια ο σημαντικότερος είναι το ποιοτικό σχέδιο, ο δεύτερος είναι ο ποιοτικός έλεγχος, και το τρίτο είναι ο ποιοτικός έλεγχος μετά από το γεγονός. Για εκείνες τις διαδικασίες παραγωγής με το χαμηλής ποιότητας επίπεδο, η μεταθανάτια επιθεώρηση είναι αναπόφευκτη, αλλά ο ποιοτικός έλεγχος πρέπει να είναι έλεγχος πηγής, πρόληψη όσο το δυνατό νωρίτερα. Ο μεταθανάτιος έλεγχος πρέπει να καταργηθεί σταδιακά. Πράγματι, οι εταιρίες σε μερικές πλούσιες χώρες έχουν καταργήσει τους μεταθανάτιους ελέγχους. Για να συνοψίσει, ο έλεγχος διαδικασίας είναι το κλειδί στον ποιοτικό έλεγχο στην πηγή ποιότητας των προϊόντων.

 

2. Για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ο ποιοτικός έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι οι τεχνικές και οι δραστηριότητες λειτουργίας που λαμβάνονται για να επιτύχουν τις ποιοτικές απαιτήσεις. Ο στόχος είναι να ελεγχθεί η διαδικασία και να εξαλειφτούν οι παράγοντες που αναγκάζουν τη δυσαρέσκεια σε όλες τις φάσεις του ποιοτικού κύκλου για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων. Εάν είναι ένα συστατικό προϊόν ή ένα τελικό προϊόν, η ποιότητά τους μπορεί να περιγραφεί από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του μεγέθους της διακύμανσης γύρω από την αξία στόχων σχεδίου.

 

Όσο μικρότερη η διακύμανση, τόσο πιό υψηλό το ποιοτικό επίπεδο. Όταν κάθε αξία ποιοτικού χαρακτηριστικού φθάνει στην αξία στόχων σχεδίου, δηλ., η διακύμανση είναι μηδέν, κατόπιν η ποιότητα των προϊόντων φθάνει στο πιό υψηλό επίπεδο. Αλλά αυτός δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Επομένως, πρέπει να πραγματοποιήσουμε τον ποιοτικό έλεγχο στη διαδικασία παραγωγής για να ελαχιστοποιήσουμε τις διακυμάνσεις. Οι περισσότερες από τις επιτυχείς επιχειρήσεις στον κόσμο είναι αδιάσπαστες από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο διαδικασίας παραγωγής. Τα ποιοτικά έγγραφα d1-9000 της επιχείρησης του Boeing και η τεχνολογία διαγραμμάτων ελέγχου SPC της Ιαπωνίας είναι όλα για τα έγγραφα τεχνολογίας ελέγχου διεργασίας παραγωγής.

 

Η επιχείρηση της Ford Motor στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ένα πολύ ακριβές σύστημα ποιοτικών προδιαγραφών κατάλληλος για την πρακτική της. Αυτό το σύστημα ποιοτικών προδιαγραφών ακολουθεί βασικά τις διαδικασίες ποιοτικής λειτουργίας QS 9000 (συμπεριλαμβανομένου του ISO 9000). Αυτά τα έγγραφα συστημάτων καλύπτουν τη μεγάλη έκταση της ποιοτικής διαχείρισης, ολόκληρη η διαδικασία, που καλύπτει την ολόκληρη διαδικασία σχηματισμού προϊόντων, και τα ειδικά, λεπτομερή μέτρα για κάθε διαδικασία να ολοκληρωθεί η εργασία, και πώς να καταγράψουν όλα τα είδη ποιοτικών στοιχείων. Αυτό όχι μόνο εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων αλλά και παρέχει έναν μεγάλο αριθμό τεχνικών υλικών για τη μελλοντική βελτίωση της ποιότητας.

Πιστοποιήσεις
  • Κίνα Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD Πιστοποιήσεις

    Ημερομηνία Έκδοσης:2016-04-19

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Swallow Hu

Τηλ.:: 18028038278

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)